Failed notifying listener

Tags: #<Tag:0x00007fc8fd2c0650>

Hi all!
Got a fresh installation of OH3 without any custom persists, since OH3 now automatically persists every item (only on EveryChange). Everything worked fine until a day ago when it stopped persisting one of my items. I use influxdb. Every other item is persisting just fine.

2021-01-19 13:10:14.217 [WARN ] [org.openhab.core.items.GenericItem  ] - failed notifying listener 'org.openhab.core.persistence.internal.PersistenceManagerImpl@1ca3436' about state update of item ESPA0_Office2Humidity: newPosition > limit: (83916 > 8192)

java.lang.IllegalArgumentException: newPosition > limit: (83916 > 8192)

	at java.nio.Buffer.createPositionException(Buffer.java:318) ~[?:?]

	at java.nio.Buffer.position(Buffer.java:293) ~[?:?]

	at java.nio.ByteBuffer.position(ByteBuffer.java:1086) ~[?:?]

	at java.nio.MappedByteBuffer.position(MappedByteBuffer.java:226) ~[?:?]

	at java.nio.MappedByteBuffer.position(MappedByteBuffer.java:67) ~[?:?]

	at org.rrd4j.core.RrdNioBackend.read(RrdNioBackend.java:172) ~[?:?]

	at org.rrd4j.core.RrdBackend.readInt(RrdBackend.java:270) ~[?:?]

	at org.rrd4j.core.RrdPrimitive.readInt(RrdPrimitive.java:38) ~[?:?]

	at org.rrd4j.core.RrdInt.get(RrdInt.java:35) ~[?:?]

	at org.rrd4j.core.Archive.<init>(Archive.java:45) ~[?:?]

	at org.rrd4j.core.RrdDb.<init>(RrdDb.java:290) ~[?:?]

	at org.rrd4j.core.RrdDb.<init>(RrdDb.java:204) ~[?:?]

	at org.rrd4j.core.RrdDb.<init>(RrdDb.java:233) ~[?:?]

	at org.openhab.persistence.rrd4j.internal.RRD4jPersistenceService.getDB(RRD4jPersistenceService.java:322) ~[?:?]

	at org.openhab.persistence.rrd4j.internal.RRD4jPersistenceService.store(RRD4jPersistenceService.java:140) ~[?:?]

	at org.openhab.core.persistence.internal.PersistenceManagerImpl.handleStateEvent(PersistenceManagerImpl.java:152) ~[?:?]

	at org.openhab.core.persistence.internal.PersistenceManagerImpl.stateChanged(PersistenceManagerImpl.java:473) ~[?:?]

	at org.openhab.core.items.GenericItem.lambda$1(GenericItem.java:259) [bundleFile:?]

	at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1128) [?:?]

	at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:628) [?:?]

	at java.lang.Thread.run(Thread.java:834) [?:?]

any idea what went wrong? I only remembered rebooting the system to add more Homekit devices…
thanks!

Solved it: