HomeKit - Failing to connect

Hello,
while pairing with HomeKit bridge I receive following Log output:

14:16:38.161 [TRACE] [ons.LengthPrefixedByteArrayProcessor] - Received message of length 85. Existing buffer is 0
14:16:38.163 [TRACE] [ons.LengthPrefixedByteArrayProcessor] - Attempting to read message of length 85
14:16:38.165 [TRACE] [ons.LengthPrefixedByteArrayProcessor] - Read complete message
14:16:38.168 [TRACE] [ons.LengthPrefixedByteArrayProcessor] - Returning 1 results
14:16:38.172 [TRACE] [lfe.hap.impl.http.impl.BinaryHandler] - Received data [/192.168.2.219:52815]:
00000000 47 45 54 20 2F 61 63 63 65 73 73 6F 72 69 65 73 GET /accessories
00000010 20 48 54 54 50 2F 31 2E 31 0D 0A 48 6F 73 74 3A HTTP/1.1…Host:
00000020 20 6F 70 65 6E 48 41 42 5C 30 33 32 28 33 29 2E openHAB\032(3).
00000030 5F 68 61 70 2E 5F 74 63 70 2E 6C 6F 63 61 6C 0D _hap._tcp.local.
00000040 0A 0D 0A …

14:16:38.232 [ERROR] [lfe.hap.impl.connections.HttpSession] - Could not handle request
java.lang.NullPointerException
at com.beowulfe.hap.characteristics.FloatCharacteristic.getValue(FloatCharacteristic.java:72)[214:org.openhab.io.homekit:2.0.0]
at com.beowulfe.hap.characteristics.BaseCharacteristic.makeBuilder(BaseCharacteristic.java:71)[214:org.openhab.io.homekit:2.0.0]
at com.beowulfe.hap.characteristics.FloatCharacteristic.makeBuilder(FloatCharacteristic.java:48)[214:org.openhab.io.homekit:2.0.0]
at com.beowulfe.hap.characteristics.BaseCharacteristic.toJson(BaseCharacteristic.java:61)[214:org.openhab.io.homekit:2.0.0]
at com.beowulfe.hap.impl.json.AccessoryController.toJson(AccessoryController.java:73)[214:org.openhab.io.homekit:2.0.0]
at com.beowulfe.hap.impl.json.AccessoryController.listing(AccessoryController.java:39)[214:org.openhab.io.homekit:2.0.0]
at com.beowulfe.hap.impl.connections.HttpSession.handleAuthenticatedRequest(HttpSession.java:70)[214:org.openhab.io.homekit:2.0.0]
at com.beowulfe.hap.impl.connections.ConnectionImpl.doHandleRequest(ConnectionImpl.java:51)[214:org.openhab.io.homekit:2.0.0]
at com.beowulfe.hap.impl.connections.ConnectionImpl.handleRequest(ConnectionImpl.java:46)[214:org.openhab.io.homekit:2.0.0]
at com.beowulfe.hap.impl.http.impl.AccessoryHandler.channelRead0(AccessoryHandler.java:47)[214:org.openhab.io.homekit:2.0.0]
at com.beowulfe.hap.impl.http.impl.AccessoryHandler.channelRead0(AccessoryHandler.java:15)[214:org.openhab.io.homekit:2.0.0]
at io.netty.channel.SimpleChannelInboundHandler.channelRead(SimpleChannelInboundHandler.java:105)[214:org.openhab.io.homekit:2.0.0]
at io.netty.channel.AbstractChannelHandlerContext.invokeChannelRead(AbstractChannelHandlerContext.java:308)[214:org.openhab.io.homekit:2.0.0]
at io.netty.channel.AbstractChannelHandlerContext.access$600(AbstractChannelHandlerContext.java:32)[214:org.openhab.io.homekit:2.0.0]
at io.netty.channel.AbstractChannelHandlerContext$7.run(AbstractChannelHandlerContext.java:299)[214:org.openhab.io.homekit:2.0.0]
at io.netty.util.concurrent.DefaultEventExecutor.run(DefaultEventExecutor.java:36)[214:org.openhab.io.homekit:2.0.0]
at io.netty.util.concurrent.SingleThreadEventExecutor$2.run(SingleThreadEventExecutor.java:112)[214:org.openhab.io.homekit:2.0.0]
at io.netty.util.concurrent.DefaultThreadFactory$DefaultRunnableDecorator.run(DefaultThreadFactory.java:137)[214:org.openhab.io.homekit:2.0.0]
at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)[:1.8.0_121]

It fails all time, even I’ve already used pairing reset via Karaf (smarthome:homekit clearPairings).
Any suggestion pls?
Thank you