Log spam: internal.service.FeaturesServiceImp

Hi,

I just did a reinstall of OH2 (snapshot #1260) and now I keep getting these messages in openhab.log every 30 seconds or so:

2018-04-23 18:26:23.454 [INFO ] [internal.service.FeaturesServiceImpl] - No deployment change.
2018-04-23 18:26:23.460 [INFO ] [internal.service.FeaturesServiceImpl] - Done.
2018-04-23 18:26:59.271 [INFO ] [internal.service.FeaturesServiceImpl] - Adding features:
2018-04-23 18:27:22.948 [INFO ] [internal.service.FeaturesServiceImpl] - No deployment change.
2018-04-23 18:27:22.955 [INFO ] [internal.service.FeaturesServiceImpl] - Done.
2018-04-23 18:27:59.376 [INFO ] [internal.service.FeaturesServiceImpl] - Adding features:
2018-04-23 18:28:23.303 [INFO ] [internal.service.FeaturesServiceImpl] - No deployment change.
2018-04-23 18:28:23.309 [INFO ] [internal.service.FeaturesServiceImpl] - Done.
2018-04-23 18:28:59.381 [INFO ] [internal.service.FeaturesServiceImpl] - Adding features:
2018-04-23 18:29:23.721 [INFO ] [internal.service.FeaturesServiceImpl] - No deployment change.
2018-04-23 18:29:23.728 [INFO ] [internal.service.FeaturesServiceImpl] - Done.

Anyone know what this is ? The system itself seems to work just fine…

For anyone else that gets this problem…seems that I have changed my default log level to INFO (I thought this was the default level) however the default is WARN, hence the reason for this message output was my own fault for increasing the log verbosity.

Solution:

openhab> log:set WARN

1 Like