OH2 Group not resolving items

Now that I’ve moved to OH2 I like to use groups more for items in the sitemap…

But why is thing one only displaying (in basicui) the powerbutton?

Sitemap:

Frame {
     Group item=g_remoteyamaha
}

Itrems:

Group g_remoteyamaha "Stereo2" <amplifier>
Switch remote_poweron "Stereo Power" (g_remoteyamaha) <switch> { http=">[ON:POST:http://raspups.andc.nz:3000/remotes/yamaha/key_power] >[OFF:POST:http://raspups.andc.nz:3000/remotes/yamaha/key_power2]" }
Rollershutter remote_volume "Stereo Volume" (g_remoteyamaha) <volume> { http=">[UP:POST:http://raspups.andc.nz:3000/remotes/yamaha/key_volumeup] >[DOWN:POST:http://raspups.andc.nz:3000/remotes/yamaha/key_volumedown]" }
Switch remote_mute "Mute" (g_remoteyamaha) <volume-mute> { http=">[ON:POST:http://raspups.andc.nz:3000/remotes/yamaha/key_mute] >[OFF:POST:http://raspups.andc.nz:3000/remotes/yamaha/key_mute]" }
Number remote_station "Mode" (g_remoteyamaha) <volume> { http=">[0:POST:http://raspups.andc.nz:3000/remotes/yamaha/key_cd] >1:POST:http://raspups.andc.nz:3000/remotes/yamaha/key_tuner]" }
Rollershutter remote_tuner "Tuner Station" (g_remoteyamaha) <volume> { http=">[UP:POST:http://raspups.andc.nz:3000/remotes/yamaha/key_tuner+] >[DOWN:POST:http://raspups.andc.nz:3000/remotes/yamaha/key_tuner-]" }

is a .png file in my conf\icons\classic - which incidentally displays in openhab on ios, but not in basicui.

But how can I get all these items ti display, only the stereo power shows up.

Ahh, figured it out myself. The needed to be before the (group)