[SOLVED] Disconnected from the openHAB Cloud service

Recently I installed myopenhab for the benifit of notifications.
All worked find till I notice that I was today offline and the event log showed a few entries.

After a reboot I was online again. So problem solved?
Was there a problem on my side or was i.e. the cloud server down?
Why was the system not automatically online again?
Any suggestions?

BTW I miss a bit the option to delete notifications

Log show the following:

11-Oct-2019 08:22:54.156 [INFO ] [org.openhab.io.openhabcloud.internal.CloudClient  ] - Disconnected from the openHAB Cloud service (UUID = xxxxxx-xxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxx, base URL = http://localhost:8080)

11-Oct-2019 08:23:10.095 [ERROR] [org.openhab.io.openhabcloud.internal.CloudClient  ] - Socket.IO error: {}

io.socket.engineio.client.EngineIOException: xhr poll error

	at io.socket.engineio.client.Transport.onError(Transport.java:63) [255:org.openhab.io.openhabcloud:2.5.0.201904250403]

	at io.socket.engineio.client.transports.PollingXHR.access$100(PollingXHR.java:26) [255:org.openhab.io.openhabcloud:2.5.0.201904250403]

	at io.socket.engineio.client.transports.PollingXHR$6$1.run(PollingXHR.java:140) [255:org.openhab.io.openhabcloud:2.5.0.201904250403]

	at io.socket.thread.EventThread$2.run(EventThread.java:80) [255:org.openhab.io.openhabcloud:2.5.0.201904250403]

	at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1149) [?:?]

	at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:624) [?:?]

	at java.lang.Thread.run(Thread.java:748) [?:?]

Caused by: java.io.IOException: 400

	at io.socket.engineio.client.transports.PollingXHR$Request$1.onResponse(PollingXHR.java:234) ~[?:?]

	at okhttp3.RealCall$AsyncCall.execute(RealCall.java:206) ~[?:?]

	at okhttp3.internal.NamedRunnable.run(NamedRunnable.java:32) ~[?:?]

	... 3 more

http://status.openhab.org/

grafik

2 Likes

Thanks!
Perhaps an idea to add this URL to the https://myopenhab.org/
(might have avoided my topic) :grinning: