ZWave Issue with August Door Lock Pro

Hello,

Anyone else having issues getting the August door lock pro to work with the zwave binding?

It seemed to work for an hour or two and then it just stopped and I have the following error:

“”
2019-01-13 19:44:03.858 [WARN ] [nal.converter.ZWaveDoorLockConverter] - NODE 47: Command class COMMAND_CLASS_DOOR_LOCK not found
2019-01-13 19:44:20.926 [WARN ] [nal.converter.ZWaveDoorLockConverter] - NODE 47: Command class COMMAND_CLASS_DOOR_LOCK not found
2019-01-13 19:44:57.896 [ERROR] [mmandclass.ZWaveSecurityCommandClass] - NODE 47: Error decapsulating security message
java.security.InvalidKeyException: No installed provider supports this key: (null)
at javax.crypto.Cipher.chooseProvider(Cipher.java:892) [?:?]
at javax.crypto.Cipher.init(Cipher.java:1248) [?:?]
at javax.crypto.Cipher.init(Cipher.java:1185) [?:?]
at org.openhab.binding.zwave.internal.protocol.commandclass.ZWaveSecurityCommandClass.generateMAC(ZWaveSecurityCommandClass.java:501) [241:org.openhab.binding.zwave:2.5.0.201901061034]
at org.openhab.binding.zwave.internal.protocol.commandclass.ZWaveSecurityCommandClass.getSecurityMessageDecapsulation(ZWaveSecurityCommandClass.java:303) [241:org.openhab.binding.zwave:2.5.0.201901061034]
at org.openhab.binding.zwave.internal.protocol.ZWaveNode.processCommand(ZWaveNode.java:1233) [241:org.openhab.binding.zwave:2.5.0.201901061034]
at org.openhab.binding.zwave.internal.protocol.ZWaveTransactionManager$ZWaveReceiveThread.run(ZWaveTransactionManager.java:485) [241:org.openhab.binding.zwave:2.5.0.201901061034]
2019-01-13 19:44:57.980 [ERROR] [mmandclass.ZWaveSecurityCommandClass] - NODE 47: Error decapsulating security message
java.security.InvalidKeyException: No installed provider supports this key: (null)
at javax.crypto.Cipher.chooseProvider(Cipher.java:892) [?:?]
at javax.crypto.Cipher.init(Cipher.java:1248) [?:?]
at javax.crypto.Cipher.init(Cipher.java:1185) [?:?]
at org.openhab.binding.zwave.internal.protocol.commandclass.ZWaveSecurityCommandClass.generateMAC(ZWaveSecurityCommandClass.java:501) [241:org.openhab.binding.zwave:2.5.0.201901061034]
at org.openhab.binding.zwave.internal.protocol.commandclass.ZWaveSecurityCommandClass.getSecurityMessageDecapsulation(ZWaveSecurityCommandClass.java:303) [241:org.openhab.binding.zwave:2.5.0.201901061034]
at org.openhab.binding.zwave.internal.protocol.ZWaveNode.processCommand(ZWaveNode.java:1233) [241:org.openhab.binding.zwave:2.5.0.201901061034]
at org.openhab.binding.zwave.internal.protocol.ZWaveTransactionManager$ZWaveReceiveThread.run(ZWaveTransactionManager.java:485) [241:org.openhab.binding.zwave:2.5.0.201901061034]
“”

I am running Zwave Binding Version: 2.5.0.201901061034 It is also worth mentioning that some of my other devices have since stopped being recognized after I had to to re-add all of the devices when I upgraded to the latest binding.

Any help or ideas would be appreciated.