Modbus1 not working on build #675

Hello,
i install new build and add modbus1-binding and copy configuration file from openhab2 snapshot build #651 and have error and i do not know how it fix, on build #651 modbus1 works well.

pi@raspberrypi:/opt $ ls -la /dev/ttyUSB0
crw-rw---- 1 openhab openhab 188, 0 gru 27 12:57 /dev/ttyUSB0
pi@raspberrypi:/opt $
2016-12-27 13:28:13.265 [INFO ] [b.core.service.AbstractActiveService] - Modbus Polling Service has been started
2016-12-27 13:28:13.387 [ERROR] [et.wimpi.modbus.net.SerialConnection] - Could not get port identifier, maybe insufficient permissions. null
2016-12-27 13:28:13.429 [ERROR] [ing.ModbusSlaveConnectionFactoryImpl] - connect try 1/3 error: Could not get port identifier, maybe insufficient permissions. null. Connection SerialConnection@12b$
2016-12-27 13:28:13.466 [ERROR] [et.wimpi.modbus.net.SerialConnection] - Could not get port identifier, maybe insufficient permissions. null
2016-12-27 13:28:13.468 [ERROR] [ing.ModbusSlaveConnectionFactoryImpl] - connect try 2/3 error: Could not get port identifier, maybe insufficient permissions. null. Connection SerialConnection@12b$
2016-12-27 13:28:13.504 [ERROR] [et.wimpi.modbus.net.SerialConnection] - Could not get port identifier, maybe insufficient permissions. null
2016-12-27 13:28:13.505 [ERROR] [ing.ModbusSlaveConnectionFactoryImpl] - connect try 3/3 error: Could not get port identifier, maybe insufficient permissions. null. Connection SerialConnection@12b$
2016-12-27 13:28:13.507 [ERROR] [ing.ModbusSlaveConnectionFactoryImpl] - re-connect reached max tries 3, throwing last error: Could not get port identifier, maybe insufficient permissions. null. C$
2016-12-27 13:28:13.508 [ERROR] [ing.ModbusSlaveConnectionFactoryImpl] - Error connecting connection SerialConnection@12bc839[portName=/dev/ttyUSB0,port=<null>] for endpoint ModbusSerialSlaveEndpo$
2016-12-27 13:28:13.510 [WARN ] [.binding.modbus.internal.ModbusSlave] - ModbusSlave (slave5): Error getting a new connection for endpoint ModbusSerialSlaveEndpoint@fecef4[portName=/dev/ttyUSB0]. $
2016-12-27 13:28:13.511 [WARN ] [.binding.modbus.internal.ModbusSlave] - ModbusSlave (slave5) not connected -- aborting read request net.wimpi.modbus.msg.ReadMultipleRegistersRequest@84e685. Endpo$
.........

Possibly connected with serial library issues?


I don’t know enough *nix to comment