Z-stick GEN5 keeps going from ONLINE to UNINSTALLED

  • Platform information:
    • Hardware: _Rasberry PI 3B+
    • OS: _Latest version Raspbarry
    • As delivered
    • openHAB version: 2.5.1
  • Issue of the topic:Hello All, I have connected the zwave stick and determined the serial port , then I installed the Z-WAVE binding via the paper UI. A thing defini9tion is availble in the configuration it switched to online but after approx. one minute it changes to uninstalled
    and comes back on line after a whice … this keeps on happening.
    I looked in the forum and looked at
    Z-Wave Binding: UNINITIALIZED - HANDLER_MISSING_ERROR
    and
    [SOLVED] Zwave repeatedly initialized
    and followed those directions i removed mqtt from the addon.config file I also removed “panel UI” because it gave an error (also before the Z-wave add on)
    I cant find any more indications what to do or to try, can anyone help me ?
    The errors I see are gibed in the next output of the logs ( which repeats it selve every time, strange error is “wave:aeotec_zw141_03_000” because i have no z-wave devices connected yet.
2020-05-16 18:05:47.874 [hingStatusInfoChangedEvent] - 'zwave:serial_zstick:51604097' changed from ONLINE to UNINITIALIZED

2020-05-16 18:05:48.066 [hingStatusInfoChangedEvent] - 'zwave:serial_zstick:51604097' changed from UNINITIALIZED to UNINITIALIZED (HANDLER_MISSING_ERROR)

==> /var/log/openhab2/openhab.log <==

2020-05-16 18:05:49.093 [ERROR] [core.karaf.internal.FeatureInstaller] - Failed installing 'openhab-ui-panelui'

2020-05-16 18:05:55.923 [ERROR] [ng.xml.internal.ThingTypeXmlProvider] - Could not register ThingType: zwave:aeotec_zw141_03_000