Z-Wave unknown device - Zooz ZEN15

@chris, I have a Zooz Z-Wave Plus Power Switch (ZEN15) that appears to not be in the zwave database. I have attached the xml file. I created an account on your site, but I’m guessing I need permission to add new devices. It doesn’t matter to me how it gets added!

node32.xml (6.6 KB)

Thanks!

Added:

http://www.cd-jackson.com/index.php/zwave/zwave-device-database/zwave-device-list/devicesummary/758

@tree3887, as soon as you have extended access you should configure the parameters … :rofl:

Thanks for adding that @sihui! If I get access I’ll give adding the parameters a shot.

Thanks @sihui. This should be in the latest build (so long as you read this 30 minutes or more after I write it as I’ve just started the build :wink: ).

@tree3887 hopefully you should now have access to edit the database.

Hi,
I’ve updated your access so you should be able to edit now.

Cheers
Chris

Hi Tree,

Can you provide some feedback on this device? I’m assuming it’s this one?

Are you getting some/all of these items reporting below in OH?

switch
energy
power
checkInterval
voltage
lastCheckin
history
current
energyTime
energyCost
energyDuration
powerLow
powerHigh
voltageLow
voltageHigh
currentLow

Options:
Name Type
debugOutput bool
displayCurrent bool
displayEnergy bool
displayPower bool
displayVoltage bool
electricityReportingInterval enum
energyPrice decimal
energyReportingInterval enum
ledIndicator enum
powerFailureRecovery enum
powerPercentageChange enum
powerReportingInterval enum
powerValueChange enum
voltageReportingInterval enum

Best, Jay