2018-12-02 21:48:19.139 [ERROR] [io.openhabcloud.internal.CloudClient] - Socket.IO error: {}


(Zolon Farsane) #1

It appears that the cloud connector isn’t working again.

Just did a full update to the system as a means of troubleshooting, and everything local is working as expected.

The my.openhab.org status is showing all green, so I am wondering the normal…

Is it just me?

Only discovered because alexa couldn’t turn off the bedroom lights.

thanks


(Zolon Farsane) #2

Post asking, and it starts working. *laughs

Ok, no additional changes done on my side.

It did barf out a few of the following though:

2018-12-02 21:51:50.328 [WARN ] [okhttp3.OkHttpClient ] - A connection to https://myopenhab.org/ was leaked. Did you forget to close a response body?

2018-12-02 21:52:37.891 [WARN ] [okhttp3.OkHttpClient ] - A connection to https://myopenhab.org/ was leaked. Did you forget to close a response body?

2018-12-02 21:52:52.603 [WARN ] [okhttp3.OkHttpClient ] - A connection to https://myopenhab.org/ was leaked. Did you forget to close a response body?

2018-12-02 21:53:02.526 [WARN ] [okhttp3.OkHttpClient ] - A connection to https://myopenhab.org/ was leaked. Did you forget to close a response body?

2018-12-02 21:53:13.353 [WARN ] [okhttp3.OkHttpClient ] - A connection to https://myopenhab.org/ was leaked. Did you forget to close a response body?

Anyways, hope all is working for others as well.


(Jürgen Baginski) #3

As can be seen in here, no incidents have been reported today.
For me it is working as well.


(Cyril Jaquier) #4

See here also openHAB Cloud down, AGAIN


(Jürgen Baginski) #5

The reported WARN messages doesn’t correlate with Problems of myopenhab.org, it is a locale WARNING.
@zolon which Version of openHAB and of the cloud-connector are you using?


(Zolon Farsane) #6

ii openhab2 2.4.0~M7-1

It is currently running as expected, and started running properly about 30 seconds after I started the thread here.


(Zolon Farsane) #7

and yeah, I have seen the warns before with no issues. It is the socket error that I was really worried about.